Waarom Carolien Coerts?

Waar ik in geloof

Ik handel vanuit de overtuiging dat ieder mens ertoe doet. En geloof dat we juist in het anders zijn veel van elkaar kunnen leren. Dat kwetsbaarheid ons verbindt en er daarmee ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling; levensplezier.

Wat ik doe

Ik begeleid (management) teams en hun leidinggevenden die worstelen met een gebrek aan onderling vertrouwen en wij-gevoel, waardoor de voortgang in het werk stagneert. Ik breng jullie met elkaar in gesprek en zorg ervoor dat iedereen gehoord wordt. Dit draagt bij aan onderling begrip en vertrouwen. Zo wordt duidelijk waar jullie gezamenlijk voor staan en voor gaan. Op basis van concrete afspraken over ieders verantwoordelijkheid, zetten jullie samen stappen vooruit.

Kijk voor mijn opleiding en werkervaring op mijn Linkedinprofiel.

Waar ik van houd

In houd van een goed (vak)boek, dingen ondernemen met man, dochters en vrienden, alleen zijn in de natuur, thee drinken, kunst, gitaar spelen (af en toe) en schrijven (spreuken, gedichten en korte verhaaltjes).
Met onderstaand verhaal in 3 zinnen, heb ik de 2e prijs gewonnen in een wedstrijd bij de Webschrijvers.

Ik voel zijn ijsblauwe ogen dwars door de lens van zijn camera branden op mijn gezicht.¬†Speels gooi ik mijn hoofd achterover en lach mijn tanden stralend bloot.¬†Verwachtingsvol genietend van deze onschuldige verleiding, tot mijn tong uitdagend langs mijn bovenlip strijkt en daarbij stuit op de resten van het avondeten…verse spinazie.